Lahteen uusi keskustaliikkeiden tapahtuma

Lahti City ry järjestää tänä syksynä täysin uudentyyppisen tapahtuman, jolla markkinoidaan Lahden ydinkeskustan liikkeiden palveluja ”Support Your Local” -hengessä.

Suunnitteluvaiheessa Z-konseptiksi kutsuttu tapahtuma saa varsinaisen nimensä syyskuussa. Tapahtuma toteutetaan ensimmäisen kerran 30.9. – 15.10. ja toisen kerran myöhemmin syksyllä.

Erittäin markkinointipainotteinen ja myyntihenkinen tapahtuma houkuttelee edelläkävijäkuluttajia tutustumaan ydinkeskustan kivijalkaliikkeisiin, tavarataloihin ja kauppakeskuksiin.

Lahti City ry toivoo, että ne yritykset, jotka haluavat lisätietoja tai heti mukaan tapahtumaan, ilmoittautuvat yhdistyksen toiminnanjohtajalle (janne.viitamies@lahticity.fi tai 040 510 0948).

Z-konsepti esitellään tarkemmin yhdistyksen syyskauden ensimmäisessä aamukahvitilaisuudessa Bistro Popotissa to 8.9. klo 8 – 9. Tapahtuman varsinainen nimi on tuolloin jo selvillä. Mediayhteistyön ansiosta ainakin tämän syksyn Z-konseptin tapahtumiin osallistuminen on Lahti City ry:n jäsenyrityksille maksutonta.

Tapahtumaa on kehitetty keväästä lähtien yhdessä keskustan yritysten kanssa. Työhön ovat osallistuneet myös ESS Media, Ladec, Lahti Region ja LAMK.