Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

DuuniExpo x Bisnespäivä

12 helmikuun @ 10:00 - 17:00

DuuniExpo on täällä taas, entistä suurempana – Laajensimme DuuniExpon ohjelmatarjontaa entisestään, jonka vuoksi tapahtuma järjestetään vuonna 2020 nimellä DuuniExpo X Bisnespäivä. Teemana on verkostoituminen sekä yritysten ja korkeakoulun välinen yhteistyö.

Luvassa on tuttuun tapaan innostavia kohtaamisia työ- ja harjoittelupaikkoja tarjoavien yritysten ja niitä etsivien opiskelijoiden kesken. Tapahtumaan on tulossa alueen korkeakoulu-, lukio- ja ammattikouluopiskelijoita. Luvassa on myös suuri kattaus vaikuttavia puheenvuoroja menestyneiltä puhujilta. Tuoreimpana ohjelmalisäyksenä DuuniExpo X Bisnespäivä järjestää yrityksille suunnatun Bisnesklinikan, joka kutsuu yritykset uudistumaan, kasvamaan ja kehittymään korkeakoulun tarjoamien mahdollisuuksien tukemana.

Tapahtuma järjestetään Mukkulankadun NiemiCampuksella ja tapahtuman yhteydessä pidetään myös avoimet ovet. Tervetuloa mukaan!

DuuniExpo X Bisnespäivä toteutetaan yhteistyössä Korkeakoulut innovaatiotoiminnan vauhdittajina – DYNAMO -hankkeen kanssa.

Tiedot

Päivämäärä:
12 helmikuun
Aika:
10:00 - 17:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/2521686591253558/

Järjestäjät

Duuniexpo
LAMK
LAB

Tapahtumapaikka

Duuniexpo
Mukkulankatu 19
Lahti,
+ Google Map