Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lahti Fringe Festival

syyskuu 4 - syyskuu 5

Lahti Fringe Festival on  kaupunkikulttuuritapahtuma, joka hyödyntää perinteisen Lahden Taidelauantain pohjaa, laajentaen sen nelipäiväiseksi ja kokoaa erilaiset kulttuurituotannot saman sateenvarjon alle. Tapahtuma elävöittää kaupunkia ja aktivoi asukkaita ja matkailijoita osallistumaan laajaan kulttuuritapahtumaan, josta jokainen löytäisi itseään koskettavan, mieleisen elämyksen.

Festivaalin yhtenä ajatuksena on saada kulttuuri leviämään paikkoihin, missä sitä ei tavallisesti aina näe. Lahden kaupunki avaakin ovensa mielellään tälle kulttuuriväen, tapahtumatoimijoiden, tapahtuma- ja esiintymispaikkojen ja elinkeinoelämän yhteiselle ponnistukselle.

Lahden keskustassa syksyllä kolmatta kertaa järjestettävään Lahti Fringe -festivaaliin haki 225 taiteilijaa tai taiteilijaryhmää.

Hakemuksia tuli yhteensä yli 40 eri maasta eri puolilta maailmaa, muun muassa Australiasta, Etelä-Afrikasta sekä Yhdysvalloista. Genreistä suosituimpia olivat tanssi, teatteri ja erilaiset performanssit.

Lahti Fringen kotimainen artistihaku käynnistyi ystävänpäivänä 14.2. ja itse festivaali järjestetään 2.-5.9.2020. Lahden keskustassa. Luvassa onkin jälleen värikäs kattaus niin kotimaisen kuin kansainvälisen taiteen tekijöiltä, mikä näkyy ja kuuluu eri puolilla keskustaa.

HUOM! Tapahtuma järjestetään, jos yhteiskunnallinen tilanne sen sallii.

Tiedot

Alkaa:
syyskuu 4
Loppuu:
syyskuu 5
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://lahtifringe.fi/

Järjestäjä

Lahden kaupunki
Kotisivu:
https://www.lahti.fi/

Tapahtumapaikka

Lahti