Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ympäristöpääkaupunkivuoden avajaisviikko

tammikuu 15 - tammikuu 24

Lahden upea vuosi Euroopan ympäristöpääkaupunkina 2021 alkaa elämyksellisellä avajaisviikolla.
✨AVAJAISET VERKOSSA✨
Heti perjantaina 15.1. voit seurata virallista avajaistilaisuutta verkossa alkaen klo 12.00.
Virtuaalilähetys katsottavissa:
http://greenlahti.fi/en/openingceremony
✨ELÄMYSTEN PUISTO✨
Avajaisviikon aikana Pikku-Vesijärven puistoon rakentuu kymmenen päivän mittainen ääni- ja valotaideteos Elämysten puisto. Koko perheelle tarkoitettu teos on yhdistelmä valoa, musiikkia ja luonnon äänimaisemia.
Audiovisuaalisesta suunnittelusta ja taiteellisesta tuotannosta vastaa Marko Häkkinen, musiikin toteuttaa Martta Valkeus ja Emilia Takayama.
Puisto valaistaan 15.-24.1.2021 päivittäin hämärän aikaan. Reitti kaikille avoin, maksuton ja esteetön.
Reitille voi osallistua turvallisin mielin, sillä turvaväleistä huolehditaan ja reittiä kuljetaan ainoastaan yhteen suuntaan.
Toivomme puistossa vierailevia muistamaan vastuullisen käyttäytymisen. Huolehdithan tarvittavista turvaväleistä ja kokoontumisrajoituksista – käytät maskia jos mahdollista.
✨Tämän lisäksi viereisen Lanupuiston veistokset heräävät uudella tavalla eloon, kun ne valaistaan vuoden pimeimpään aikaan. Avajaisten kunniaksi myös Lahden tärkeitä maamerkkejä valaistaan ympäri kaupunkia.
🍽 Lahden ympäristöpääkaupunkivuoden alkaminen näkyy myös Lahden keskustan ravintoloissa. Jokaisen ravintolan listalta on valittu mukaan yksi mahdollisimman ympäristöystävällinen annos.
Tutustu tarjontaan: https://visitlahti.fi/greencapital/
ℹ️Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja noudatamme Suomen hallituksen asettamia rajoitustoimenpiteitä ja viranomaisten yleisötilaisuuksia koskevia suosituksia.
Tietoa avajaisista myös osoitteessa: https://greenlahti.fi/avajaiset
Ota seurantaan ympäristöpääkaupunkivuosi ja avajaisviikko myös muissa kanavissamme. Omia tunnelmia voit halutessasi jakaa tunnisteilla: #ympäristöpääkaupunki #tehtykestäväksi
Instagram: @greenlahti2021
Twitter: @GreenLahti2021
********************************
Ympäristöpääkaupunkivuoden avajaisia toteuttamassa:
Lahden kaupunki, Niemi Palvelut, Koulutuskeskus Salpaus, LAB University of Applied Sciences , Theatrum Olga – Suomen Diakoniaopiston Lahden kampuksen opiskelijateatteri, VisitLahti, Lahti City ry – Lahti City Association, Lahden seudun liikenne, Rockvalot, Yle Häme.

Tiedot

Alkaa:
tammikuu 15
Loppuu:
tammikuu 24
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Pikku-Veskun puisto