Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

elokuu 2019

Kuninkuusravit Lahdessa

elokuu 2 - elokuu 4
Jokimaan Ravikeskus, Jokimaankatu 6
Lahti, Suomi
+ Google Map

Kuninkuusravien kunnioitettavaa 95 vuoden ikää juhlistetaan 2019 Lahden Jokimaalla. Kuninkuusravit tuovat Lahteen kymmeniä tuhansia ihmisiä. Myös Lahden keskusta täyttyy ravikansasta. Yritykset voivat olla mukana tapahtumassa ja hengen tuottamisessa myös keskustassa viirien, spesiaalin tuotetarjonnan, vaatetuksen tms. avulla. Tässä vinkkejä: Yrityksille www.kuninkuusravit.fi Kuninkuusravien facebook-sivu: www.facebook.com/kuninkuusravit

Lue lisää »

syyskuu 2019

Yhen illan juttu

syyskuu 6
Lahden keskusta

Yhen illan juttu tulee taas! Syyskuun 6. päivä vietetään sekä Yhen illan juttua että Lahti Fringe Festivalia yhdessä. Laita jo nyt kalenteriin spesiaali perjantaipäivä! Lisää infoa myöhemmin.

Lue lisää »

lokakuu 2019

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät

lokakuu 18 - lokakuu 19
Lahden Messukeskus, Salpausselänkatu 7
Lahti, Suomi
+ Google Map

Juuret & kasvu Jokaisella yrityksellä on juurensa – paikassa, ihmisissä, tekemisen intohimossa. Kasvu on matka pienestä suureksi ja jokaisessa yrityksessä on kasvun mahdollisuus. Miten juuret ruokkivat matkaa tulevaisuuteen? Mitkä työvälineet tukevat kasvua ja yrittäjän voimavaroja? Kuule vastauksia ja jaa kokemustasi Valtakunnallisilla Yrittäjäpäivillä 2019 Lahdessa.  

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat