Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

lokakuu 2019

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät

lokakuu 18 - lokakuu 19
Lahden Messukeskus, Salpausselänkatu 7
Lahti, Suomi
+ Google Map

Juuret & kasvu Jokaisella yrityksellä on juurensa – paikassa, ihmisissä, tekemisen intohimossa. Kasvu on matka pienestä suureksi ja jokaisessa yrityksessä on kasvun mahdollisuus. Miten juuret ruokkivat matkaa tulevaisuuteen? Mitkä työvälineet tukevat kasvua ja yrittäjän voimavaroja? Kuule vastauksia ja jaa kokemustasi Valtakunnallisilla Yrittäjäpäivillä 2019 Lahdessa.  

Lue lisää »

Kävelykierros: Taideakseli – Marskilta Malskille

lokakuu 24 @ 17:00 - 18:30
Marskin aukio, Mannerheiminkatu
Lahti,
+ Google Map

Museoamanuenssi Liisa Mäkitalon kävelykierros lähtee liikkeelle Mannerheimin patsaalta. Torstaina 24.10. klo 17 pääsee tutustumaan taiteeseen ja omaan kulttuuriympäristöön taidemuseon amanuenssi Liisa Mäkitalon johdolla. Opastettu kävelykierros lähtee liikkeelle Mannerheimin ratsastajapatsaalta Matkakeskusta vastapäätä ja päättyy Malski-keskukselle, jonne parhaillaan rakennetaan uutta museota LADia. Kierroksella tutustutaan Rautatienkadun taideakseliin ja piipahdetaan Museokioskissa. Kävelykierroksen kesto on noin puolitoista tuntia ja kierros on maksuton. Tervetuloa tutustumaan taiteeseen!

Lue lisää »

marraskuu 2019

Marraskuun markkinat

marraskuu 6 @ 07:00 - 16:00
Lahen tori Suomi + Google Map

Lahden kuukausimarkkinat järjestetään jokaisen kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona!

Lue lisää »

Lahti City ry:n sääntömääräinen syyskokous

marraskuu 13 @ 18:00 - 20:00

Syyskokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenet. Yhdistyksen syyskokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen o Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa o Todetaan osallistujat 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys 5. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet sekä tulo- ja menoarvio 6. Päätetään hallituksen jäsenten ja varajäsenten määrä 7. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet 8. Valitaan tilintarkastaja ja hänelle varatilintarkastaja 9. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat Tapahtumapaikka ilmoitetaan myöhemmin.

Lue lisää »

Lahden Joulukauden avaus

marraskuu 23 @ 10:30 - 16:00
Lahen tori Suomi + Google Map

Lahden Joulukausi avataan taas juhlakkaasti Lahen torilla. Mukana paljon esiintyjiä, ohjelmaa ja musiikkia! Ja tietenkin joulupukki! Nähdäänhän taas torilla! (Tarkempi ohjelma päivitetään myöhemmin)

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat