Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

elokuu 2020

Lahti Cityn aamukahvit jäsenille ja kutsutuille

13 elokuun @ 08:00 - 09:00
Malski, Päijänteenkatu 9
Lahti, 15140 Suomi
+ Google Map

Lahti Cityn aamukahveilla puhutaan ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista sekä verkostoidutaan. Elokuun aamukahveilla pääsemme tutustumaan uuteen Malskiin, ja siellä työskenteleviin yrityksiin. Ensimmäisten joukossa pääsemme tutustumaan myös myöhemmin elokuussa avattavaan Malski Bistroon.

Lue lisää »

syyskuu 2020

Lahti Fringe Festival

2 syyskuun - 5 syyskuun
Lahti

Lahti Fringe Festival on  kaupunkikulttuuritapahtuma, joka hyödyntää perinteisen Lahden Taidelauantain pohjaa, laajentaen sen nelipäiväiseksi ja kokoaa erilaiset kulttuurituotannot saman sateenvarjon alle. Tapahtuma elävöittää kaupunkia ja aktivoi asukkaita ja matkailijoita osallistumaan laajaan kulttuuritapahtumaan, josta jokainen löytäisi itseään koskettavan, mieleisen elämyksen. Festivaalin yhtenä ajatuksena on saada kulttuuri leviämään paikkoihin, missä sitä ei tavallisesti aina näe. Lahden kaupunki avaakin ovensa mielellään tälle kulttuuriväen, tapahtumatoimijoiden, tapahtuma- ja esiintymispaikkojen ja elinkeinoelämän yhteiselle ponnistukselle. Lahden keskustassa syksyllä kolmatta kertaa järjestettävään Lahti Fringe -festivaaliin haki 225 taiteilijaa…

Lue lisää »

Yhen illan juttu

4 syyskuun
Lahden keskusta Lahti, + Google Map

Keskustan ostostapahtuma Yhen illan juttu järjestetään, jos yhteiskunnallinen tilanne sen sallii. Tapahtumassa kivijalkaliikkeet, putiikit, kahvilat ja ravintolat tarjoavat omia spesiaaliohjelmiaan iltamyöhään saakka. Tapahtuma on osa Lahti Fringe Festivalia.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat