Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

elokuu 2021

Keskustateko 2021 – ÄÄNESTÄ

15 elokuun

Äänestä Keskustatekoa 2021! ÄÄNESTÄ LOMAKKEELLA: https://forms.gle/hKWM66LHvTKiwoTR7 Ehdolla on 10 keskustatekoa, jotka ovat positiivisesti vaikuttaneet lahtelaisiin ja Lahden keskustan elinvoimaan, viihtyisyyteen, vetovoimaan tai moneen muuhun merkitykselliseen asiaan. Ehdotuksia ovat antaneet lahtelaiset, joista raati valitsi 10 parasta ja kriteerit täyttävää äänestykseen. Mukana on ehdottajilta saatuja perusteluita. Ehdotukset tarkemmin: Keskustateko 2021 ehdokkaat Keskustatekoa voi äänestää VAIN YHTÄ ja VAIN KERRAN. Tätä varten keräämme sähköpostiosoitteita. Äänestysaika on 5.7. - 15.8.2021 Keräämme sähköpostiosoitteita myös arvontaa varten. Arvomme 3 kpl 100 €:n lahjakorttia kaikkien äänestäjien kesken.…

Lue lisää »

syyskuu 2021

Lahti Fringe Festival

1 syyskuun - 4 syyskuun
Lahti City

Lahti Fringe Festival on  kaupunkikulttuuritapahtuma, joka hyödyntää perinteisen Lahden Taidelauantain pohjaa, laajentaen sen nelipäiväiseksi ja kokoaa erilaiset kulttuurituotannot saman sateenvarjon alle. Tapahtuma elävöittää kaupunkia ja aktivoi asukkaita ja matkailijoita osallistumaan laajaan kulttuuritapahtumaan, josta jokainen löytäisi itseään koskettavan, mieleisen elämyksen. Festivaalin yhtenä ajatuksena on saada kulttuuri leviämään paikkoihin, missä sitä ei tavallisesti aina näe. Lahden kaupunki avaakin ovensa mielellään tälle kulttuuriväen, tapahtumatoimijoiden, tapahtuma- ja esiintymispaikkojen ja elinkeinoelämän yhteiselle ponnistukselle. Yhen illan juttu on mukana Fringessä.

Lue lisää »

Ostoskampanja Yhen illan Juttu

3 syyskuun
Lahti

Ostoskampanja Yhen illan juttu avaa syksyn! Yhen illan juttu on ostoskampanja, joka toteutetaan kaupunkikeskustoissa kerran tai kaksi vuodessa. Keskustojen kivijalkaliikkeet, putiikit ja ravintolat tarjoavat shoppailun ohessa spesiaaliohjelmiaan yhen illan ajan. Konseptin ideoi Lahti City ry syksyllä 2017, jolloin se järjestettiin ensimmäisen kerran Lahdessa. Kolmen vuoden aikana Yhen illan juttu on levinnyt Lahdesta muihinkin kaupunkikeskustoihin. Syksyn 2021 Yhen illan juttu Lahdessa järjestetään yhdessä Lahti Fringe Festivalin kanssa, jota vietetään 1.-4.9.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat