Ladataan Tapahtumat

Menneet Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

toukokuu 2019

Block Party

toukokuu 25 @ 15:00 - 22:00
Lahden keskusta

Lahti Block Party on kaikille avoin ja maksuton kaupunkikulttuurijuhla, joka järjestetään Lahden keskustassa seuraavan kerran 25. toukokuuta 2019!  

Lue lisää »

Kiinteistöfoorumi nro 1 keskustan kiinteistöomistajille

toukokuu 27 @ 08:00 - 10:00
Lahden Seurahuone, Aleksanterinkatu 14
Lahti, Suomi
+ Google Map

Tervetuloa ensimmäiseen kiinteistöfoorumiin! Lahti City järjestää yhdessä Lahden kaupungin ja Kiinteistöliitto Päijät-Hämeen kanssa kiinteistöfoorumin ”Lahden keskustan uusi aika – tehdään yhdessä”. Nyt Sinulla on kiinteistönomistajana ja kiinteistöalan vaikuttajana ainutlaatuinen mahdollisuus tuoda esiin omat ajatuksesi ja odotuksesi, mihin suuntaan keskustaamme kehitetään. Jokaisen panos ja ajatus on tärkeä elävän, elinvoimaisen ja arvokkaan keskustan saamiseksi. Ilmoittaudu foorumiin 20.5. klo 15 mennessä: Linkki: https://forms.gle/zr1zrZ1k4tEQNCj16

Lue lisää »

kesäkuu 2019

Lahti City ry hallituksen kokous 6/2019

kesäkuu 10 @ 08:30 - 10:30
Dooroom, Rautatienkatu 20
Lahti, Suomi
+ Google Map

Lahti Cityn hallitus kokoontuu kerran kuukaudessa. Kokouksissa käsitellään ajankohtaisia asioita, kuten taloutta ja toiminnanjohtajan ohjelmaa. Lisäksi päätetään jäsenasioista ja muista yhdistykselle kuuluvista asioista.

Lue lisää »

Keskustailta

kesäkuu 12 @ 17:30 - 19:30
Keskustakampus, Ståhlberginkatu 4 A
Lahti, Suomi
+ Google Map

Miten Lahden keskusta kehittyy? Tule kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista kaavoista ja hankkeista, jotka uudistavat Lahden keskustaa. Esillä ovat erityisesti - Paavolan terveystalon ja Kelan talon tontin kaavoitus - Paavolan Sammonkatu 8:n kaavatyö, 8-salin kortteli - Vesijärvenkatu 11:n kaavatyö, Tevin talon kortteli - Taide- ja muotoilukeskus - Palvelutori kauppakeskus Triossa Esittelyiden jälkeen voit tulla tapaamaan suunnittelijoita toimintapisteiden äärelle ja kertomaan mielipiteesi suunnitelmista. Auditorio-osuuden voit seurata myös Facebook live -videolähetyksenä Lahden kaupunkiympäristön Facebook-sivulta. www.facebook.com/lahtikymp Tilaisuuden järjestää kaupunkiympäristön palvelualue.

Lue lisää »

Lahti City ry kesäkuun aamukahvit jäsenille ja kutsutuille

kesäkuu 13 @ 08:00 - 09:00
Lahen tori Suomi + Google Map

Lahti Cityn kesäkuun aamukahveja vietetään kesäisissä merkeissä Tori Ruposen kahvilassa Lahden kauppatorilla. Satoi tai paistoi niin klo 8 kokoonnutaan aamukahveille juttelemaan ja verkostoitumaan sekä kuulemaan Ainonpuiston teatterin kesäohjelmista, joita esittelee teatterin ohjaaja ja myös entinen Keskustaeheytys ry:n toimihenkilö Timo Taulo.  

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat