Ladataan Tapahtumat

Menneet Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

syyskuu 2019

Lahti Fringe Festival

syyskuu 4 - syyskuu 7
Lahden keskusta Lahti, + Google Map

Lahti Fringe Festival on  kaupunkikulttuuritapahtuma, joka hyödyntää perinteisen Lahden Taidelauantain pohjaa, laajentaen sen nelipäiväiseksi ja kokoaa erilaiset kulttuurituotannot saman sateenvarjon alle. Tapahtuma elävöittää kaupunkia ja aktivoi asukkaita ja matkailijoita osallistumaan laajaan kulttuuritapahtumaan, josta jokainen löytäisi itseään koskettavan, mieleisen elämyksen. Festivaalin yhtenä ajatuksena on saada kulttuuri leviämään paikkoihin, missä sitä ei tavallisesti aina näe. Lahden kaupunki avaakin ovensa mielellään tälle kulttuuriväen, tapahtumatoimijoiden, tapahtuma- ja esiintymispaikkojen ja elinkeinoelämän yhteiselle ponnistukselle. Seuraa myös Facebookissa: www.facebook.com/lahtifringefestival/

Lue lisää »

Haravointitalkoot kirkkopuistossa

syyskuu 5 @ 18:00 - 20:00
Väinö Hovilan puistotie, Päijänteenkatu
Lahti, Suomi
+ Google Map

Järjestämme pienet haravointitalkoot kirkkopuistossa Väinö Hovilan puistotiellä. Välineiden jako ja tapaaminen Multi Cultin edessä, Päijänteenkatu 1. Mehutarjoilu. Tule kanssamme haravoimaan ja rupattelemaan! Tervetuloa!

Lue lisää »

Illallinen taivaan alla

syyskuu 6
Lahden keskusta Lahti, + Google Map

Tervetuloa nauttimaan ihanasta kaupungistamme yhteiselle piknik-illalliselle Lahti Fringe Festivalin yhteydessä Väinö Hovilan Puistotielle pe 6.9.2019 klo 18 alkaen. Tapahtuma on spesiaali yhen illan juttu. Olemme rakentaneet kaupunkilaisille yhteisen pitkän illallispöydän ja koristaneet sen valkoisin liinoin. Kutsu mukaan ystäväsi ja pakkaa koriin omat ruoat, juomat sekä astiat ja pöytäsomisteet. Syödään yhdessä Lahden ja Suomen taivaan alla! Voitte varata omat ja seurueenne pöytäpaikat su 25.8. klo 21.00 lähtien tältä sivulta. 25.8.2019 klo 21 TÄÄLLÄ: http://illallinentaivaanalla.yhteismaa.fi/illallinen-suomen-taivaan-alla-lahdessa/    

Lue lisää »

Lahti City ry syyskuun aamukahvit jäsenille ja kutsutuille

syyskuu 12 @ 08:00 - 09:00
Vanha linja-autoasema, Jalkarannantie 1
Lahti,
+ Google Map

Syksyn ensimmäiset aamukahvit pidetään torstaina 12.9. klo 8-9 vanhalla linja-autoasemalla. Lahden kaupungin museon tutkija Riitta Niskanen avaa meille vähän rakennuksen historiaa ja uudet yrittäjät kertovat tiloistaan ja palveluistaan. Myös ajankohtaisia asioita kuullaan sekä Lahti Cityltä että kaupungilta.  

Lue lisää »

Lahti Cityn hallituksen kokous

syyskuu 16 @ 08:30 - 10:30
Dooroom, Rautatienkatu 20
Lahti, Suomi
+ Google Map

Lahti Cityn hallitus kokoontuu kerran kuukaudessa. Kokouksissa käsitellään ajankohtaisia asioita, kuten taloutta ja toiminnanjohtajan ohjelmaa. Lisäksi päätetään jäsenasioista ja muista yhdistykselle kuuluvista asioista.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat