Vesijärvenkadun kokeilua suunnitellaan – työpaja kirjastolla 14.11.

Lahti City on yhdessä Vesijärvenkadun yrittäjien kanssa muodostanut näkemyksiä, kuinka katua pitäisi kehittää, jotta se saataisiin entistä vetovoimaisemmaksi kauppakaduksi. Työhön on osallistunut myös LUT Lahti ja taiteilijakehittäjä Eili Ikonen. Yrittäjiä on haastateltu ja lisäksi on pidetty kaksi työpajaa.

Kehittämisideat koskevat mm. pysäköinnin helpottamista, polkupyöräilykaistoja, kadun kalusteita, jalkakäytävien käyttöä tapahtumiin jne.

Nyt kehitysideoinnista siirrytään suunnitteluun. Siitä vastaa Lahden kaupunki. Tavoitteena on suunnitelma, jota voitaisiin kokeilla jo ensi vuodesta alkaen. Mahdollisesta kokeilusta päättää kaupungin tekninen ja ympäristölautakunta.

Yrittäjät ja muut kaupunkilaiset voivat edelleen osallistua suunnitteluun. Suunnittelija on tavattavissa työpajassa Lahden pääkirjaston Lahti-pisteellä tiistaina 14.11. klo 14 – 18. Koko aikaa ei tarvitse varautua olemaan paikalla, vaan työpajaan voi osallistua joustavasti oman ajankäytön puitteissa. Kaupunki tarjoaa työpajaan osallistuville pullakahvit.

Uutinen korjattu 10.11. klo 11.10. Päivämäärä oli väärin. Pitää olla: tiistai 14.11.